ARQUITECTE / ARQUITECTA
DONEM FORMA SL
BARCELONA, BARCELONA
hace 3 días
source : Feina Activa Servei Públic d'Ocupació de Catalunya

Treballs a realitzar : 1.Aixecaments 3D per realitzar pressupostos de reforma o obra nova amb base de dades pròpia amb Revit i Presto.

2.Realització d’ Avantprojectes, Basics i Executius per presentar-ho als ajuntaments.3.Renders alguna proposta o detall obra.

4.Projectes d’Interiorisme per tancar Oferta Reforma.5.Presentacions de pressupostos amb planells explicatius. 6.Replantejos d’obra des de oficina per fer Comandes de materials i posterior replanteig7.

Suport tècnic a Administració per Contractes d’obra, memòries de qualitats, extres d’obra. Integració a Programa de Pressupost d’obra i Facturació.

8.Suport tècnic per fer Certificat Energètics, Cèdules, Llibres del edifici i documentació final d’obra.9.Suport tècnic Busca de nous materials, industrials i col·laboradors per l’execució d’obres noves .

10.Modelatge 3D d’instal·lacions i tot el conjunt per tenir la Promoció de l’edifici plurifamiliar controlada. 11.Licitacions d’Obra Publica.

12.Busca d’Immobles per rehabilitar amb bona plusvàlua.

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación