MONITOR/A DE MENJADOR ESCOLAR A VILADECANS
SABER DE SABORS, S.L
VILADECANS, Spain
hace 3 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

EcoAtaula és una empresa que des del any 1991 ofereix els serveis de menjadors escolars, parvularis i instituts en tota Catalunya.

EcoAtaula està especialitzat en temes d'alimentació com també en educació en el lleure. Tasques i / o funcions a realitzar : El / La monitor / a de menjador es responsabilitza d’organitzar i acompanyar el seu grup d’infants abans, durant i després de l’àpat del migdia, de dilluns a divendres de 12 : 30 a 15h .

En el marc de l’equip, i pel bon funcionament del servei, treballa en cooperació amb la resta de companyes / es, fent-se responsable, en ultima instància, de tots / es els nens i nenes que assisteixen al servei de menjador del centre educatiu.

Sota la supervisió de la Coordinador / a del Servei, ha de desenvolupar les seves funcionsprocurant sempre vetllar per l’adquisició d’hàbits alimentaris i higiènics saludables, a més de transmetre els valors propis de l’empresa(medi ambient,solidaritat, etc.

 • i del centre educatiu per part dels nens i nenes, exercint un rol d’educador / a que va més enllà de la vigilància dels infants.
 • Categoria

  Educació, formació i investigació

  Subcategoria

  Personal no docent de centres educatius

  Experiència(mesos)

  Nombre de llocs ofertats

  Ofertes per a persones amb discapacitats

  Detall de les funcions del treball

  Tasques i / o funcions a realitzar : El / La monitor / a de menjador es responsabilitza d’organitzar i acompanyar el seu grup d’infants abans, durant idesprés de l’àpat del migdia, de dilluns a divendres de 12 : 30 a 15h .

  En el marc de l’equip, i pel bon funcionament del servei, treballa en cooperació amb laresta de companyes / es, fent-se responsable, en ultima instància, de tots / es els nens i nenes que assisteixen al servei de menjador del centre educatiu.

  Sota lasupervisió de la Coordinador / a del Servei, ha de desenvolupar les seves funcions procurant sempre vetllar per l’adquisició d’hàbits alimentaris i higiènicssaludables, a més de transmetre els valors propis de l’empresa(medi ambient,solidaritat, etc.

 • i del centre educatiu per part dels nens i nenes, exercint un rold’educador / a que va més enllà de la vigilància dels infants.
 • Aquesta funció de transmissió d’hàbits i valors que desenvolupa transversalment,tant en el moment de l’àpat com durant l’estona de lleure superior, a on elmonitor / a implementarà les activitats prèviament programades i consensuades amb la resta de l’equip.

  Capacitats : El / La monitor / a de menjador, es responsabilitza d’organitzar i acompanyar el seu grup d’infants abans, durant i després de l’àpat del migdia.

  En el marc de l’equip, i pel bon funcionament del servei, treballa en cooperació amb la resta de companys / es, fent-se responsable.

  També participa delseguiment i avaluació general del projecte i individual de cada nen / a del servei, així com també de la programació d’activitats, trimestralment, i sempre d’acordamb els objectius marcats per la supervisora Pedagògica, en consonància amb el projecte educatiu del centre.

  Nivell Formatiu

  TÍTOL DE BATXILLERAT

  Nivell del títolTema del títolNom del títol TÍTOL DE GRAUEDUCACIÓ SOCIAL TÍTOL DE GRAUPEDAGOGIA TÍTOL DE GRAUMESTREEDUCACIÓ INFANTIL TÍTOL DE GRAUMESTREEDUCACIÓ PRIMARIA TÍTOL FP DE GRAU SUPERIORSERVEIS SOCIOCULTURALS I A LA COMUNITAT

  Competències

  Nivell RESPONSABILITATALT INICIATIVA ALT DINAMISMEALT ORGANITZACIO I ACOMPANYAMENT ALT

  IdiomesParlatEscrit

  CATALÀC1 - DOMINI EFICAÇC1 - DOMINI EFICAÇ

  Permisos de Conduir

  No s'han trobat resultats

  Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

  Detall de l'experiència requerida

  Valorable tenir experiència o voluntariat amb el àmbit de ESPLAIS o CAUS. Valorable amb menjadors escolars mínim un any.

  LABORAL TEMPORAL

  Durada del contracte(mesos)

  Salari fins a

  Detall d'altres beneficis

  Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación