Coordinador de Menjador / Sala, amb servei d'atenc
Nom d'empresa no visible
GIRONA, Spain
hace 5 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Reconeguda empresa de restauració, amb dilatada experiència en el sector, ubicada al centre de Girona, especialitzada en cuina tradicional, de mercat i suggerències diàries.

Amb projectes de creixement,.....

Obtenir en una fase inicial, el coneixement de cada una de les tasques de Menjador, protocol de servei, atenció al client, telefonia i reserves, facturació, satisfacció del client, així com compartir coneixements dels altres departaments, amb la finalitat de cobrir els objectius en un periode de 15d a 1 mes.

Essencial tenir aptituds de do de gents, i motivació, així com respectar manuals, processos, procediments i F.T., del Sig, (Qualitat, Medi Ambient, Seguretat en el Treball, Higiene Alimentaria, etc,....

Participar en els projectes de Direcció, un cop es mostra la vàlua.

Categoria

Turisme i restauració

2 anys

Nombre de llocs ofertats

Requisits

Tot i que es valorarà qualsevol tipus d'experiència, aquest perfil requereix d'experiència prèvia, en el món de coordinador d'equips, servei a taula del client, benvinguda i amb protocols d'actuació en totes les fasses d'atenció al client.

Entenem oportú persones de 35 a 45 anys, amb dedicació prèvia en mon dels serveis, i que li agradi el món de la restauració.

Estudis :

Diplomatura amb titulació de Altres

Idiomes :

Francès Mitjà (valorable)

Anglès Mitjà (valorable)

Castellà Avançat (valorable)

Català Avançat (valorable)

Bones aptituds intelectuals i competencials : Capacitat per resoldre situacions, lideratge, motivació, formació d'equips, Coneixemnets de costos, de rrhh, de sala i menjador, amb servei a taula, de Appcc, de qualitat i normes relacionades, iso 9001, iso 14000, iso 22000, etc,.

 • do de gents, rigor i serietat, per fer un plantejament a mig i llarg termini.-
 • Carnets de conduir : B

  Un cop s'assoleixi el nivell de relació adequat, es pot parametritzar els horaris de forma diferent. Important consolidar confiança amb tots els equips per participar dels projectes de futur de l'empresa.

  Es valoraran també els coneixements d'altres departaments (RRHH, Cuina, Compres, Magatzem, Aspectes Comercials, així com la visió general d'empresa que es disposi.

  L'empresa ofereix regularment formació interna i externa, així com possibilitats de promoció. Es precisa visió empresarial, per al desenvolupament de projectes, i establir estàndars de qualitat com Iso 9001, Iso 22000, o Iso 14000, amb el dept de SIG.

  Existeixen menus interns, vestuaris i dutxes per a personal. No es permet el consum de tabac i begudes alcòholiques. S'ofereix bon treball d'equip, i gestió amb indicadors de cada procés.-

  Horari

  dos dies de descans setmanal habitualment

  Salari fins a

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación