Ajudant Electricista Sist. Contra Incendis - Giron
TEMPOGEST ETT
Girona, España
hace 7 días
source : Emprego
 • EMPRESA DE TREBALL TEMPORAL. TEMPOGEST ETT selecciona un / a AJUDANT ELECTRICISTA per a una empresa de serveis contra incendis.
 • La persona seleccionada realitzarà funcions de manteniment preventiu i correctiu d'equips, així com d'instal-lacions contra incendis.

  El treballador donarà suport a l'oficial electricista a l'hora de desenvolupar tasques de cablejat o connexió d'elements, entre altres.

  Categoria Enginyeria i tècnica Subcategoria Industrial Experiència - Nombre de llocs ofertats 1 - Ubicació Província GIRONA Municipi GIRONA Codi Postal 17001 -

  Requisits Es valoraran positivament les candidatures que aportin experiència en manteniments elèctrics, xarxa, seguretat, vigilància o contra incendis.

  Valorable experiència en empreses de missatgeria en relació a saber auto-organitzar-se rutes. Estudis : ESO Idiomes : Castellà Domini (imprescindible) Català Avançat (imprescindible) Residir a Girona o rodaliesCarnet BImplicació, destresa en electricitat, motivació per aprendre, organització Carnets de conduir : B S'ofereix feina estable amb projecció de futur.

 • Incorporació a empresa un cop superat 6 mesos de prova per ETT. - Contracte Relació Laboral LABORAL INDEFINIT Durada del contracte Jornada COMPLETA Horari De dilluns a dijous de 8 a 13hrs i de 14 : 30 a 18hrs;
 • Divendres de 8 a 14hrs Salari des de 0 Salari fins a 0 -

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación