INSTAL·LADORS ELECTRICISTES-LAMPISTES - AMB TITULACIÓ - 15198
Oficina de Treball del SOC
BARCELONA, BARCELONÈS, BARCELONA
hace 3 días
source : Departament d'Empresa i Treball

Descripción de la oferta

INSTAL·LADOR ELECTRICISTA LAMPISTA Oficial 2a - IMPRESCINDIBLE : Títol de CFGM en electricitat o similar (cal coneixements d'electricitat, poder interpretar esquemes elèctrics i plànols).

Interès per aprendre, ja que a més de la tecnologia habitual (tub de coure) s'utilitzen les tècniques més actuals per a la tasca (instal·lacions de gas amb tub multicapa i acer inoxidable, tub multicapa en instal·lacions d'aigua).

Disponibilitat per viatjar per Catalunya. Cal tenir flexibilitat per treballar fora d'hores en cas d'urgències. Valorable català i carnet B.

No és necessari tenir experiència. TASQUES : Instal·lacions elèctriques, de gas i d'aigua, tant comercials com domèstiques.

Petites reparacions. Àmbit territorial de Catalunya. CONDICIONS : Contracte indefinit, jornada completa de dilluns a divendres de 8h-17h. Salari a determinar.

Ubicación : BARCELONA - BARCELONÈS - 08032 BARCELONA

Detalle de las funciones del puesto de trabajo

Instal.lacions elèctriques, de gas i d'aigua, tant comercials com domèstiques.A més de la tecnologia habitual (tub de coure) s'utilitzen les tècniques més actuals per a la tasca : instal.

lacions de gas amb tub multicapa i acer inoxidable, tub multicapa en instal.lacions d'aigua.Petites reparacions : substitucions de endolls, làmpades, aixetes, maneguets...

Requisitos

 • catalán (hablado medio, escrito medio)
 • Competencias / conocimientos : Interès per aprendre
 • Disponibilidad para viajar
 • Permisos de conducir : b-automóvil 3.500kg, asientos 9, con remolque 750k, y triciclos y cuadriciclos de motor
 • Condiciones del puesto de trabajo

 • Contrato laboral indefinido
 • Jornada completa
 • Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación