APLICADOR DE PLAGUICIDES
OFICINA DE TREBALL DEL SOC
BARCELONA, VALLÈS OCCIDENTAL, BARBERA DEL VALLES
hace 2 días
source : Departament d'Empresa i Treball

Descripción de la oferta

Empresa dedicada al diagnòstic i tractament de control de plagues i legionel·la busca un aplicador de plaguicides amb la categoria d'ajudant amb estudis de CFGS de Salut Ambiental.

Carnet de conduir. Coneixements de lampisteria i de la documentació específica de plagues i legionel·la. Ha de tenir experiència en feines similars i acreditació de nivell 2 per aplicació de tractaments de DDD, diploma prevenció i control de legionel·la en instal·lacions de risc en vigor i titulació fer a realitzar tractaments de la fusta.

Curs de prevenció de riscos laborals en alçada i llocs confinats.Ofereixen contracte indefinit.Sou entre 1416 i 1583 x 14 pagues.Jornada completa.

Ubicación : BARCELONA - VALLÈS OCCIDENTAL - 08210 BARBERA DEL VALLES

Detalle de las funciones del puesto de trabajo

Realitzar el tractament de control de plagues i de prevenció de la legionel·la segons normativa vigent a lloc de treball dels clients.

Conèixer i respectar els reglaments de seguretat i higiene i les normatives de control de substàncies perilloses per la salut.

Diagnosticar, manipular productes químics, emmagatzemar i transportar els productes, realitzar els tractaments i respondre a les demandes dels clients.

Recopilar dades per elaborar els informes i llibres de control.

Requisitos

 • TÍTULO FP DE GRADO SUPERIOR
 • Tècnic superior en Saluta Ambiental
 • Competencias / conocimientos : Iniciativa, creativitat, orientació a resultats, treball en equip, orientació al client, adaptabilitat, experiència i autoconfiança.
 • Permisos de conducir : b-automóvil 3.500kg, asientos 9, con remolque 750k, y triciclos y cuadriciclos de motor
 • Condiciones del puesto de trabajo

 • Contrato laboral indefinido
 • Jornada completa
 • Salario mensual bruto desde '1416' hasta '1583'
 • Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación