Enginyer(a) ElectrÒnic(a) (recent Titulat)
Marlex Human Capital
Sant Andreu de la Barca, España
hace 7 días
source : Emprego

En dependència directa del Responsable de l'Oficina Tècnica, la missió de la persona seleccionada es responsabilitzarà de la innovació, fer nous sistemes a nivell de màquinaria, formar als treballadors de la nova tecnologia i altres tasques de l'oficina tècnica.

El / la candidat / a seleccionat / da s’incorporarà a una empresa del sector de premsa ubicada a Sant Andreu de la Barca.

L'empresa està en ple creixement i expansió, en el seu segment del mercat, on s’ofereix la oportunitat d’optar a un lloc de treball estable que li permetrà desenvolupar-

se professional i personalment. Oferim absoluta confidencialitat en el transcurs del procés de selecció. El perfil correspon a un / a professional amb estudis d’Enginyeria Tècnica Electrònica o relacionada amb la Robòtica.

No es requereix aportar una experiència mínima. Es valorarà tenir anglès a nivell tècnic. Pensem en una persona creativa, disciplinada, innovadora i amb moltes ganes d'aprendre.

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación