TÈCNIC/A DE MANTENIMENT INDUSTRIAL
ITM ETT
Solsona, ES
hace 4 días

ITM PEGASUS ETT, SL MANRESA

ITM Human Capital és una empresa de treball temporal, gestió i assessorament en matèria de Recursos Humans, especialitzada en reclutament i selecció de personal tant per a llocs temporals com per a llocs fixes.

ITM és un holding amb més de 25 anys donant solucions globals en Recursos Humans.

ITM coneix els seus clients i comparteix els seus objectius. La base d'una perfecta col.laboració és la confiança mútua i el compromís.

ITM pertany al grup d'empreses IM2 The Group, creat amb l'objectiu d'optimitzar els processos de prevenció (MB Prevent), treball temporal (ITM Human Capital) i formació (IEFE Talent & Training).

Un servei global, aconseguint optimitzar recursos, estructures i costos.

Descripción de la oferta

Empresa del sector químic (dedicada a la producció de peces de plàstic) necessita incorporarar tècnic / a de manteniment preventiu i correctiu que sàpiga llegir un esquema elèctric, hidràulic i mecànic i amb capacitat resolutiva en els tres àmbits.

Vehicle Propi

Experiència previa de manteniment industrial mínim tres anys

Preferiblement residencia a la comarca del Solsonès

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación