DELINEANT/A GRÀFIC/A AMB AUTOCAD
Viladecans
Abrera
hace 3 días

DELINEANT / A GRÀFIC / A AMB AUTOCAD

Número d'oferta 333081

Publicat - Modificat 23 / 09 / 2022 - 23 / 09 / 2022

Ubicació Abrera

Ocupació 3110 - Delineants i dibuixants tècnics

Tasques específiques Es valorarà saber manejar sistemes : Schuco, Janen i TechnalImprescindible dibuixar amb Autocad per a fusteria Metàl·lica.

Capacitats requerides Destresa manual i visual. Precisió, rigor i perfeccionament.Càlcul numèric i pensament lògic.14 pagues salari inici : després :

 • Tasques desenvolupar Preparar i revisar els projectes a partir de croquis i detalls específics que preparen els enginyers i els projectistes per als processos de fabricació, instal·lació, muntatge de màquines i equipaments industrials;
 • o per al procés de construcció, modificació, manteniment i reparació dels edificis, les obres hidràuliques, els ponts, les carreteres i altres projectes d'edificació i d'enginyeria civil i obres públiques.

  Manejar aparells per al disseny assistit per ordinador per crear, modificar i obtenir representacions de dibuixos de taller en forma impresa o digital.

  Manejar ordinadors destinats a la representació digital o equips similars per donar forma digital a representacions impreses de dibuixos de taller, mapes i altres corbes.

  Vehicle propi Sí

  Informació d'interès

  Data d’incorporació 26 / 09 / 2022

  Horari Dl. a dv : 8-14 : 00h / 15-17 : 30h, Ds. 8-15h

  Durada Indefinit

  Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación