Accountant (international Subsidiaries)
Axxon
Banyoles, Girona, España
hace 2 días
source : Trabajos.com

AXXON selecciona per a multinacional industrial especialitzada en oferir solucions t??cniques industrials per les indústries farmac?

 • utiques, químiques i alimentació, un / a : ACCOUNTANT (INTERNATIONAL SUBSIDIARIES) Reportant a Direcció Financera, la persona seleccionada s'encarregarà de : -
 • Realitzar la comptabilitat diària, els assentaments, la presentació de comptes anuals, previsions, amortitzacions així com també de la facturació tant a clients com a proveïdors.

 • Gestionar els comptes bancaris, seguiment cartera de clients, control de transfer??ncies i control de riscos. - Recopilar la informació comptable dels diferents departament i centres de treball -
 • Mantenir la comunicació amb els diversos centres de treball i filials a nivell internacional (Portugal, Itàlia, Dinamarca i Austràlia).

 • Preparar la documentació necessària per realitzar l'anàlisi de dades per l'elaboració d'informes. S'ofereix projecte estable en empresa sòlida.
 • Jornada completa, de dilluns a divendres en horari compr??s entre les 9h i les 18h i amb una retribució d'entre 20.000 -

  24000 / B Requisitos mínimos : Formació universitària en ADE, Economia, Comptabilitat i Finances o formació similar. També es valoraran candidatures amb estudis de FPII i / o Cicle formatiu de grau superior en Comptabilitat i Finances, sempre i quan s'aporti una trajectòria professional consolidada en una posició similar.

  Experi??ncia mínima en tasques de responsabilitat comptable, treballant amb tot el cicle. Es valorarà positivament el coneixement de mercats internacionals.

  Habituat / a treballar amb mòduls financers d'ERP's. IMPRESCINDIBLE domini de l'ANGLES, ja que constantment es comunicarà amb les filials del Grup.

  Cerquem persona dinàmica, activa i amb ganes de créixer professionalment. Imprescindible residente en : Provincia Puesto Vacante

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación