Tallerista activitats tecnologia - La Seu d'Urgell
JAN BCS, S.L
SEU D'URGELL, LA, Spain
hace 4 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Busquem una persona per dur a terme diferents tallers i monogràfics per acostar l'ús de diferents aplicacions tecnològiques a la població.

Les activitats es desenvoluparan a La Seu d'Urgell en diferents dies i horaris. A l'apartat 'Detall de funcions del lloc de feina' s'especifiquen les sessions.

És imprescindible residir al municipi de realització de les activitats.

Categoria

Educació, formació i investigació

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

Treballem al servei de les persones en el món de l'educació, l'animació sociocultural, el lleure i l'acció social, dins d'entitats culturals, socials, cíviques i de lleure.

Actualment gestionem un projecte conjuntament amb la Generalitat on coordinem diversos tallers en diferents centres cívics i casals de gent gran arreu de Catalunya.

Estem cercant un / a tallerista per incorporar-se a l'equip de treball del Centre Cívic La Seu d'Urgell, dinamitzant diferents tallers de noves tecnologies amb persones adultes i gent gran.

Requisits : - Experiència dinamitzant grups. - Persona compromesa i motivada, amb ganes d'implicar-se en el projecte de l'equipament.

ActivitatsMonogràfic - Aula virtual.- Dies i horaris - Grup 1 : dimarts, 6 d'octubre. De 9 : 30 a 11 : 30 hores.- Dies i horaris - Grup 2 : dijous, 8 d'octubre.

De 16 : 30 a 18 : 30 hores.- Dies i horaris - Grup 3 : divendres, 9 d'octubre. De 16 : 30 a 18 : 30 hores.- Dies i horaris - Grup 4 : dimecres, 14 d'octubre.

De 16 : 30 a 18 : 30 hores.- Dies i horaris - Grup 5 : dilluns, 26 d'octubre. De 16 : 30 a 18 : 30 hores.- Dies i horaris - Grup 6 : dimarts, 27 d'octubre.

De 16 : 30 a 18 : 30 hores.- Descripció de l'activitat : monogràfic presencial per ensenyar a les persones usuàries del casal que no usin habitualment les videotrucades les eines bàsiques per participar a les classes en línia.

 • Observacions : grups reduïts de 10 persones per dia. Cada dia els participants seran diferents.Monogràfic - Tràmits en línia.
 • Dies i horaris - Grup 1 : dimecres, 30 de setembre. De 16 : 30 a 18 : 30 hores.- Dies i horaris - Grup 2 : dijous, 1 d'octubre.
 • De 9 : 30 a 11 hores.- Dies i horaris - Grup 3 : divendres, 2 d'octubre. De 9 : 30 a 11 hores.- Descripció de l'activitat : taller per aprendre eines per saber fer gestions diverses online : com demanar cita prèvia, signatura digital, demanar hora a salut, fer gestions bancàries, etc.

 • Observacions : grups reduïts de 10 persones per dia. Cada dia els participants seran diferents.
 • Nivell Formatiu

  TÍTOL DE GRAU MIG DE MÚSICA I DANSA

  Nivell del títolTema del títolNom del títol TÍTOL FP DE GRAU MIGINFORMÀTICA TÍTOL FP DE GRAU SUPERIORSERVEIS SOCIOCULTURALS I A LA COMUNITAT

  Competències

  Nivell Aplicacions mòbilsALT Dinamització de grupsALT

  IdiomesParlatEscrit

  ESPANYOLB2 - AVANÇATB2 - AVANÇAT CATALÀB2 - AVANÇATB2 - AVANÇAT

  Permisos de Conduir

  No s'han trobat resultats

  Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

  Detall de l'experiència requerida

  LABORAL TEMPORAL

  Durada del contracte(mesos)

  Salari fins a

  Detall d'altres beneficis

  Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación