TÈCNIC / TÈCNICA INTERMEDIACIÓ LABORAL - GIRONA
Fundació Intermedia
GIRONA, GIRONA
hace 3 días
source : Feina Activa Servei Públic d'Ocupació de Catalunya
 • Prospecció de teixit empresarial, realitzar intermediació per programa d'orientació i inserció laboral de punts d'actuació de Girona -cercar acords de col·laboració i establir sinèrgies amb les empreses, informar sobre el mercat laboral a les persones ateses als programes-gestionar ofertes de feina i la documentació pertinent (establerta en la gestió d'ofertes) i la tramesa de dades de caràcter personal.
 • Per participar en el procés de selecció els / les candidats / es, hauran de disposar de : -Titulació universitària de l'àrea social (valorable) : Psicologia, Pedagogia, Psicopedagogia, Educació Social, Treball Social o similar.

 • Valorable experiència mínima d'un any en les tasques descrites d'intermediació laboral, accions de sensibilització amb empreses (RSC), selecció de personal o similar.
 • Català i castellà : Parlat i escrit correctament.Condicions laborals : -Lloc de treball : Punts de servei de Girona-Jornada complerta (38,5h setmanals).
 • horari : De dilluns a divendres, 5 matins i 2 tardes.
 • Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación