Xofers de Camió Banyera
Grup Vilà Vila
Sant Joan de Vilatorrada, España
hace 11 días
source : Emprego

Vilà Vila obres i serveis, és una Empresa del Grup Vilà Vila, del sector de la construcció, orientada a prestar un servei integral d'obra civil, edificació, moviment de terres, enderrocaments, entre altres.

Precisa incorporar conductor / a per a portar camió tràiler tipus banyera, per al transport de terres i materials de la construcció.

Entre les diferents obres i plantes de reciclatge o abocadors de runa. Els candidats, hauran d’acreditar experiència en el sector.

Oferim : Lloc de treball estable. Contracte temporal + incorporació a plantilla. Jornada Completa. Salari i condicions econòmiques a comentar en entrevista.

Es requereix : Carnet C+E i CAP Experiència mínima de 5 anys en el transport d’àrids, enderrocs i moviment de terres. Formació en Prevenció de Riscos Laborals per a Operadors de Vehicles i maquinaria de moviment de terres.

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación