CUINER/A COL·LECTIVITATS CASSERES
RESIDÈNCIA PER LA TERCERA EDAT L'ONADA SL
BARCELONA, BERGUEDÀ, CASSERRES
hace 6 días
source : Departament d'Empresa i Treball

Descripción de la oferta

Vols ser un més? A L'Onada Serveis estem buscant cuiner / a amb experiència en col·lectivitats per la nostra Residència de Casserres Oferim contracte eventualHorari : dilluns a divendres 8.

30h a 14.30h ( dissabte o diumenge de 8.30h a 14h i de 17h a 20.30h)Salari segons conveni 1.163,40€ bruts mesEs requereix experiència demostrable de mínim tres anys.

Ubicación : BARCELONA - BERGUEDÀ - 08693 CASSERRES

Detalle de las funciones del puesto de trabajo

Les tasques a realitzar són : Elaborar àpats i guarnicions en funció dels menús previstos i pautats per departament de Nutrició i validats per RHS.

Coordinar i controlar les fases de manipulació, preparació i cocció dels aliments, decidint les quantitats més adients en cada plat.

fer la recepció dels aliments subminitrats pels proveïdors, tenint cura que es compleixin les exigències en quantitat, qualitat, aspecte i altres consideracions (APPCC).

Controlar les existències de producte.Donar compte al seu cap de qualsevol incidència i / o necessitat en relació al personal del seu torn, productes, instal·lacions, utillatge, etc.

Vetllar per la màxima neteja i higiene de la cuina i de l'instrumental culinari.Netejar i endreçar els espais i estris culinaris emprats en el decurs de la feina.

Controlar el correcte estat dels aliments i les condicions higièniques de la cuina en base als protocols de neteja.Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, d'acord amb els procediments establerts i la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

Realitzar totes aquelles funcions que, sense especificar, estiguin en consonància amb el seu lloc de treball i qualificació professional.

Requisitos

 • Experiencia 1 años. Experiència mínima en un lloc similar d'un any
 • PRIMERA ETAPA DE EDUCACIÓN SECUNDARIA CON TÍTULO
 • catalán (hablado superior, escrito superior)
 • español (hablado superior, escrito superior)
 • Competencias / conocimientos : EGB / ESOCarnet de manipulador d'alimentsEs valorarà formació específica del lloc de treballCFGM de cuina i gastronomiaAPPCC
 • Disponibilidad de vehículo
 • Permisos de conducir : a1-motocicletas cilindrada máx. 125 c.c. y potencia máx. 11 kw y triciclos de motor potencia máx.
 • 15 kw, b-automóvil 3.500kg, asientos 9, con remolque 750k, y triciclos y cuadriciclos de motor

  Condiciones del puesto de trabajo

 • Contrato laboral temporal (6 meses)
 • Jornada completa
 • Salario mensual bruto 1163
 • Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación