Cambrer avançat en atenció al Client en sala i menjador.
Infofeina
Girona, Girona
hace 16 horas

Funcions i requisits de la vacant

Funcions :

Assistir a les funcions encomendades pel responsables màxims de menjador durant el servei i la direcció, disposant d'un marc d'autonomia per desenvolupar les tasques definides : Control de secció, benvinguda al client, recomanació de l'oferta diària, presa de comandes, atenció al client, oferiment dels productes i proposta de facturació, seguiment i valoració del servei.

Nivell d'estudis acabats :

FP II amb titulació de Hoteleria i Turisme (valorable)

Idiomes :

CastellàAvançat (imprescindible)

CatalàAvançat (imprescindible)

AnglèsMitjà (valorable)

Temps d'experiència :

Experiència :

Degut als projectes interns, i a la millora continuada de l'organització amb possibilitat de promoció personal, es valorarà àmpliament l'experiència disponible en el sector. (imprescindible)

Carnets de conduir : Altres requisits :

Altres requisits :

Persones amb capacitat de pendre decissions, que puguin utilitzar correctament una autonomia en el desenvolupament de les seves responsabilitats.

Es precisa de do de gents, amabilitat, capacitat de treball en grup, comunicativa i receptiva, i amb certa ambició i lideratge si es dessitja evolucionar en el seu marc competencial.

Capacitat per orientació a resultats i al client, i autovaloració personal. Es recomana vivenda estable propera, i / o cotxe propi o similar

Condicions que ofereix l'empresa

Jornada : Jornada Completa

Horari :

40h + H.E., vacances rotatives. 5 laborables+2 festius

Durada del contracte inicial :

A definir

Perspectiva de la feina :

Temporal amb possibilitats de continuïtat

Disponibilitat d'incorporació :

Sou :

Fix més variable (el salari és negociable)

Altres dades :

L'empresa ofereix regularment formació interna i externa, així com possibilitats de promoció. Es precisa visió empresarial, per al desenvolupament de projectes, i establir estàndars de qualitat com Iso 9001, Iso 22000, o Iso 14000, amb el dept de SIG.

Existeixen menus interns, vestuaris i dutxes per a personal. No es permet el consum de tabac i begudes alcòholiques. S'ofereix bon treball d'equip, i gestió amb indicadors de cada procés.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación