Delegat comercial
Kyoju Apps
BARCELONA, Spain
hace 3 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Som una empresa innovadora del món digital escolar amb una plataforma que suposa un canvi en la manera de treballar les llengües catalana i castellana i que porta tres anys al mercat amb una acceptació molt gran (una ratio de conversió per sobre del 75%).

Estem preparant per al proper any el llançament al mercat d'una segona plataforma, que serà compatible amb la primera.Busquem persones del món educatiu, lingüístic o comercial que vulguin formar part d’aquest canvi per ampliar el nostre equip.

La funció és acompanyar les escoles usuàries i aconseguir-ne de noves. Oferim llibertat d’horaris i de rutes. El primer contracte és per a aquest curs, però la intenció és convertir-lo en indefinit i a jornada completa si les dues parts hi estan d’acord.

Valorem el coneixement del món escolar, però no és imprescindible. Necessitem persones amb bones habilitats comunicatives i amb una actitud empàtica.

Oferim formació inicial amb persones experimentades en el món escolar.L'empresa és a Barcelona però necessitem comercials a totes les comarques de Barcelona.

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

Aconseguir escoles noves i acompanyar les que ja són clientes. No es tracta només de fer la venda sinó d'acompanyar els docents en l'ús de la nostra eina.

Nivell Formatiu

TÍTOL DE BATXILLERAT

Nivell del títol Tema del títol Nom del títol

No s'han trobat resultats

Competències

Nivell No s'han trobat resultats

IdiomesParlatEscrit

CATALÀC1 - DOMINI EFICAÇC1 - DOMINI EFICAÇ CATALÀC1 - DOMINI EFICAÇC1 - DOMINI EFICAÇ

Permisos de Conduir

No s'han trobat resultats

Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

Detall de l'experiència requerida

Es valorarà experiència en el camp de les vendes (especialment que siguin en el camp del llibre de text escolar o similar) però també un coneixement del món escolar encara que sigui com a comercial.

Relació Laboral

MERCANTIL (NOMÉS OFERTES)

Durada del contracte(mesos)

Salari fins a

Detall d'altres beneficis

Oferim dues fórmules de remuneració a escollir, més o menys lligades a l'aconseguiment d'objectius. Es detallarà més amb els candidats que entrin a la selecció.

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación