Cambrer avançat en atenció al Client en sala i men
Nom d'empresa no visible
GIRONA, Spain
hace 18 horas
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Reconeguda empresa de restauració, amb dilatada experiència en el sector, ubicada al centre de Girona, especialitzada en cuina tradicional, de mercat i suggerències diàries.

Amb projectes de creixement i millora,....

Assistir a les funcions encomendades pel responsables màxims de menjador durant el servei i la direcció, disposant d'un marc d'autonomia per desenvolupar les tasques definides : Control de secció, benvinguda al client, recomanació de l'oferta diària, presa de comandes, atenció al client, oferiment dels productes i proposta de facturació, seguiment i valoració del servei.

Categoria

Turisme i restauració

2 anys

Nombre de llocs ofertats

Requisits

Degut als projectes interns, i a la millora continuada de l'organització amb possibilitat de promoció personal, es valorarà àmpliament l'experiència disponible en el sector. (imprescindible)

Estudis :

FP II amb titulació de Hoteleria i Turisme

Idiomes :

Castellà Avançat (imprescindible)

Català Avançat (imprescindible)

Anglès Mitjà (valorable)

Persones amb capacitat de pendre decissions, que puguin utilitzar correctament una autonomia en el desenvolupament de les seves responsabilitats.

Es precisa de do de gents, amabilitat, capacitat de treball en grup, comunicativa i receptiva, i amb certa ambició i lideratge si es dessitja evolucionar en el seu marc competencial.

Capacitat per orientació a resultats i al client, i autovaloració personal. Es recomana vivenda estable propera, i / o cotxe propi o similar

Carnets de conduir : B

L'empresa ofereix regularment formació interna i externa, així com possibilitats de promoció. Es precisa visió empresarial, per al desenvolupament de projectes, i establir estàndars de qualitat com Iso 9001, Iso 22000, o Iso 14000, amb el dept de SIG.

Existeixen menus interns, vestuaris i dutxes per a personal. No es permet el consum de tabac i begudes alcòholiques. S'ofereix bon treball d'equip, i gestió amb indicadors de cada procés.

Horari

40h + H.E., vacances rotatives. 5 laborables+2 festius

Salari fins a

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación