Tallerista projectes artístics (Vallès Oriental i Occidental)
Fundació Pere Tarrés
Mollet del Vallès, Barcelona, Spain
hace 2 días
source : Iberempleos

La Fundació Pere Tarrés, amb més de 60 anys d'existència, és una organització no lucrativa d'acció social i educativa, dedicada a la promoció de l'educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l'enfortiment del teixit associatiu.

Amb el temps la seva acció s'ha ampliat a altres àmbits de l'acció social com ara la formació, la recerca i la gestió. La Fundació Pere Tarrés cerca formadors / es per diferents projectes artístics relacionats amb les noves tecnologies per impartir tallers a la zona del Vallès Oriental i Occidental amb infants i / o adolescents.

L'objectiu de l'activitat és dinamitzar activitats relacionades amb l'origami, plastilina, dibuix sense o amb llapis 3D, postal iluminada i leds.

Les dates i les zones dels tallers són les següents (la durada de totes les formacions és de 1,5h) : 02 / 10 per la tarda : Cardedeu (Crea el teu Artbot) 04 / 10 a les 18h : Canovelles (Plastilina fa llums) 18 / 10 a les 17 : 30h : Mollet del Vallès (Origami + leds) 06 / 11 per la tarda : Granollers (Plastilina fa llums) 13 / 11 a les 17 : 30h : Terrassa (Plastilina fa llums) 16 / 11 a les 12h : La Llagosta (Origami + leds) 16 / 11 per la tarda : Sabadell (Programa música) 23 / 11 per la tarda : Sabadell (Programa música) 19 / 11 per la tarda : Caldes de Montbui (Origami + leds) 26 / 11 a les 18h : Caldes de Montbui (Dissenya la teva samarreta) 28 / 11 per la tarda : Parets del Vallès (3D sense impresora) Cerquem professionals amb experiència en el lleure relacionat amb l'àmbit artístic, coneixements d'origami i manualitats amb nocions de circuits elèctrics bàsics.

Report this job
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación