Tàrrega: Responsable Torn de nit
Bon Preu
Urgell
hace 14 días

Descripció del lloc de treball

La persona responsable de la Secció de Reposició nocturna és el motor motivador del conjunt de persones que té al seu càrrec i té la responsabilitat directe de la secció.

Supervisa i organitza la feina diària al torn de nit, fa control d'estocs, forma i motiva al personal al seu càrrec, vetlla per potenciar la venda, reduir les mermes i diferències d'inventari, carrega i descarrega gènere del camió i col·loca gènere a les prestatgeries.

Busquem una persona amb molt bon coneixement de la secció de Reposició, amb experiència en desenvolupar responsabilitats similars, que li agradi liderar equips de treball, la relació amb la clientela i amb elevat sentit de la responsabilitat.

Tàrrega

Experiència requerida : Imprescindible demostrar experiència en la secció de Reposició i gestió de persones

Idiomes : català nivell mitjà imprescindible, castellà nivell mitjà imprescindible

T'oferim :

Tipus de contracte : Indefinit

Horari : 40h setmanals.

Salari : 17.000€ bruts anuals + plus de nocturnitat

Beneficis addicionals :

T'oferim formació a l'Escola Professional del Comerç del Grup Bon Preu, possibilitats de promoció (el 95% és interna) i el 7% de descompte en totes les compres en qualsevol dels establiments del Grup.

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación