Becari Compliance
Agrupa Global Talent
Barcelona, Barcelona, Spain
hace 16 horas

COMPANYIA

Grup empresarial internacional que es dedica a l’assessorament i gestió comptable i fiscal d’empreses a nivell internacional.

POSICIÓ

Busquem incorporar un becari per tal d’aprendre les tasques i donar suport a l’àrea de Compliance Prevenció de Blanqueig de Capitals, en la seva operativa diària consistent en l’alta, control intern i manteniment documental de clients de diverses jurisdiccions internacionals.

FUNCIONS

Les principals tasques que hauria d’aprendre fer serien :

 • Revisió d’expedients de clients segons protocol intern de grup : preparació d’expedients de clients nous per a sotmetre a aprovació de responsable de departament, revisió de seguiment i actualització d’expedients preexistents.
 • Anàlisi d’estructures accionarials de clients, en les quals poden intervenir diferents jurisdiccions i tipus d’entitats jurídiques.
 • Arxiu i classificació física i digital dels documents de Compliance procedents de diverses jurisdiccions. Manteniment d’arxius.
 • Redacció de contractes de prestació de serveis amb clients, segons el model preestablert.
 • Tasques de Secretaria Legal de les empreses del Grup : control de documentació corporativa, com ara actes, escriptures de poders, de canvis d’administració, etc.
 • Recerca d’informació legal segons les necessitats del departament : qüestions mercantils, prevenció de blanqueig de capitals, compliance penal.
 • Participació en els processos d’estandardització dels documents legals del grup (contractes de prestació de serveis pels clients, contractes laborals, models d’actes societàries, poders, etc.
 • Participació en la elaboració dels manuals de pràctiques societàries de les diverses jurisdiccions on opera el grup : Portugal, Espanya, Andorra, Holanda, Bèlgica, Luxemburg, Singapur, EUA, Uruguay.
 • Suport administratiu en tasques ad hoc.
 • REMUNERACIÓ

  Es proporcionarà una ajuda econòmica en funció de l’horari.

  FORMACIÓ

  Estudiant de Dret, ADE, o Administració i Finances.

  EXPERIÈNCIA

  No es requereix experiència prèvia sinó capacitat de treball, implicació i atenció al detall.

  Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación