CAP DE TORN- SECTOR AGROALIMENTARI (ALT EMPORDÀ)
Iman Temporing
GIRONA, Spain
hace 1 hora
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Empresa de Treball Temporal i Selecció de personal

Reconeguda empresa de sector Agroalimentari de l'Alt Empordà necesita incorporar,

UN / A CAP DE TORN

Sota la supervisió del cap de planta, la persona seleccionada s'encarregarà de de la gestió d'un equip de 30 a 60 persones, control i planificació de 6 línies de producció.

La persona seleccionada es responsabilitzarà del bon funcionament de la fabrica durant el seu torn que pot ser de matí, tarda o bé nit (rotatius mensulament), de la planificació diaria de les comandes dels clients (nacionals i internacionals), control de la qualitat del productes, de les bones practiques i de les normes a nivel de qualitat a producció, control d'indicadors, del bon funcionament de les maquines, gestió del personal i la seva planificació, formació i valoració del personal, així com aportar millores a nivel de producció.

2 anys

Nombre de llocs ofertats

Requisits

Cal aportar un mínim de 2 anys d'experiència a una empresa, fent tasques similars de gestió i planificació de producció. (imprescindible)

Estudis :

Grau amb titulació de Grau en Enginyeria Alimentària

Idiomes :

Català Mitjà (valorable)

Castellà Domini (imprescindible)

El perfil que busquem correspon a una persona resolutiva, analítica,comunicativa, amb capacitat de lideratge d'equip, dinámica i amb capacitat de treball sota pressió.

Carnets de conduir : B

Horari

Torn de mati / tarda / nit rotatius mensualment de dilluns a diumenge

Salari fins a

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación