MECÀNIC/A DE MANTENIMENT (SEC. CARNI)
Frigorífics Costa Brava
Riudellots de la Selva, Girona, Spain
hace 1 día
source : Iberempleos

Costa Brava Foods, empresa líder en el seu segment de mercat, que compta amb presència tant a nivell nacional com internacional, i que aposta per la millora i la innovació constant, precisa incorporar, degut al seu creixement, OFICIALS DE MANTENIMENT a les plantes de Riudellots de la Selva i de Vilamalla, i que aportin experiència treballant en una empresa amb producció continua.

En dependència directa del / la Director / a de Manteniment, la missió principal de les persones seleccionades serà la de portar a terme el manteniment, tant preventiu com correctiu, de les instal.

lacions i la maquinària de l'empresa, per tal de garantir-ne el funcionament òptim. Per altra banda, portaran a terme la detecció i resolució d'averies intentant aconseguir que la producció no pari el seu ritme de treball.

S'ofereix la possibilitat d'entrar a formar part d'una empresa sòlida i consolidada, que es troba en ple procés de creixement i expansió, que acaba d'ampliar les seves instal.

lacions, i que aposta per la millora i per la innovació, invertint en millores tècniques de manera constant,amb opció de treballar a la planta de Riudellots de la Selva o a la planta de Vilamalla.

Els / les candidats / es seleccionats / des optaran a un lloc de feina estable, en el que podran créixer professionalment i aprendre coses noves cada dia, integrant-se en un equip de treball ja consolidat.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación