Responsable del procès productiu
PORTA SISTEMAS, S.L.
REUS, Spain
hace 5 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Necessitem incorporar una persona responsable del procés productiu que es faci càrrec de les gestions del dia a dia de la fàbrica.

CUMPLEIXES AQUESTS REQUISITS?Com a RESPONSABLE DEL PROCÈS DE PRODUCCIÓ has de ser una persona empàtica, organitzada, responsable i determinant.

Es imprescindible que tinguis experiència gestionant equips de fàbrica, i sàpigues utilitzar eines de gestió. No és precisa cap titulació en concret però es valora el coneixement en matèria d’impressió.

QUÈ HA DE FER COM A RESPONSABLE DEL PROCÈS PRODUCTIU?Com a RESPONSABLE DEL PROCÈS PRODUCTIU, ha de planificar les tasques diàries de l’equip de producció, controlar el compliment de la planificació, així com gestionar el manteniment de la maquinaria, gestionar l’equip de producció, i tasques puntuals que sorgeixen del dia a dia.

QUI SOM? Porta Sistemas és una empresa avalada amb més de 50 anys d'experiència en el sector del marcatge i l'etiquetatge.

Els valors que es troben a l'equip que forma part de Porta Sistemas són RESPONSABILITAT, PROXIMITAT, COMPROMÍS, CONFIANÇA, TRANSPARÈNCIA i ENTUSIASME.

Oferim als nostres clients un tracte professional i proper, creant projectes que s'adapten a les necessitats de cada client.

Categoria

Personal no especialitzat

Subcategoria

Altre personal no especialitzat

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

Com a RESPONSABLE DEL PROCÈS PRODUCTIU, ha de planificar les tasques diàries de l’equip de producció, controlar el compliment de la planificació, així com gestionar el manteniment de la maquinaria, gestionar l’equip de producció, i tasques puntuals que sorgeixen del dia a dia.

SENSE ESTUDIS

Nivell del títol Tema del títol Nom del títol

No s'han trobat resultats

Competències

Nivell lideratgeALT determinacióALT organitzacióALT responsabilitatALT utilització d'eines de gestióMITJÀ planificacióALT

Idiomes Parlat Escrit

No s'han trobat resultats

Permisos de Conduir

No s'han trobat resultats

Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

Detall de l'experiència requerida

Més d'un any d'experiència gestionant equips de fàbrica.

LABORAL TEMPORAL

Durada del contracte(mesos)

Salari fins a

Detall d'altres beneficis

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación