MAQUINISTA (ARTES GRAFICAS)
Ingenium rrhh
Reus, Spain
hace 1 día
source : Insertia

Seleccionem per a empresa industrial ubicada a Reus un Maquinista amb experiència amb maquinaria offset o flexo. Imprescindible diposar d'experiència com a ajudant o maquinista d'arts gràfiques FUNCIONS A DESENVOLUPAR -Recepcionar i atendre a les ordres de fabricació - Fabricació del producte en funció de les ordres d'execució.

 • Control i manipulació de les màquines d'impressió gràfica FORMACIÓ I CONEIXEMENTS ESPECÍFICS CFGS Arts gràfiques Coneixement de color Valorable haver desenvolupat tasques similars en maquinaria offset o Flexo IDIOMES Català i castellà, llengües d'ús habitual, correctament escrites i parlades.
 • Anglès, valorable. Altres, valorable. REQUISITS Carnet conduir B PERFIL DESITJAT Cerquem una persona proactiva, orientada a resultats, motivada i disposada a créixer professionalment dins d'una empresa referent a nivell nacional.

  Pensem en una persona disposada a formar part d'un projecte on els valors i l'actitud de l'equip, són el pilar fonamental perafrontar els reptes diaris.

  La motivació i la satisfacció personal de la feina benfeta, han de ser un requisit en el candidat, així comtambé ho ha de ser el compromís i la confiança envers la companyia i els companys.

  Per a la posició a cobrir es requereix doncs, un professional capaç de treballar en equip i interrelacionar-seobertament amb els companys i clients, valorant també, la visió global de negoci que pugui aportar.

  Aixímateix, es tindrà en compte l’adequació del perfil del candidat a les competències necessàries per al llocvacant. Es valorarà la planificació, pro activitat,la flexibilitat i / o polivalència, adaptabilitat als canvis tecnològics quesuposen una millora pel departament.

  Condicions econòmiques : - Salari : 16000 € b / a - Contracte INDEFINIT - Horari laboral de dilluns a divendres : 08h a 17h

  Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación