FULL STACK WEB JAVA
axxon
GIRONA, ES
hace 2 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Empresa tecnològica del sector cultural ubicada a Girona centre precisa incorporar un / a FULL STACK WEB JAVA. Es requereix : - Domini i pràctica en programació orientada a objectes.

 • Experiencia en desenvolupament Java / J2ee tant pel desenvolupament front-end com backend. - Experiencia en programació Java, JavaScript, Jquery.
 • Experiencia en disseny d'interfícies amb HTML5, maquetació, tractament d'estils amb CSS, AJAX. - Experiencia en backend- programant amb java i frameworks JDeveloper.
 • Coneixements en Angular JS, Angular2 i arquitectura basada amb Spring-Webflow. - Coneixements en la utilització de webserver (Tomcat6 i Apache).
 • Coneixements de metodologies de desenvolupament. - Coneixements SQL i utilització de motors de bbss com Oracle i SQLServer.
 • Pensem en un perfil amb capacitat analítica, acostumada a treballar en equip i amb capacitat de resolución d'incidències.

  Categoria

  Professions, arts i oficis

  Altres oficis

  Nombre de llocs ofertats

  COMPLETA

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación