Tècnic-Gestor de Projectes Nacionals (FU-ES-02/20)
Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica
BARCELONA, Spain
hace 2 horas
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Es convoca el procés selectiu per a la cobertura de 2 Places de Tècnic-Gestor de Projectes Nacionals dins de la Unitat d'Ajuts Nacionals (UNAC) de la FUNDACIO CLÍNIC PER A LA RECERCA BIOMÈDICA (FCRB), mitjançant contracte temporal.

Categoria

Administració pública

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

Funcions de promoció i gestió de sol·licituds en convocatòries competitives nacionals i autonòmiques. Cerca, difusió i promoció de noves oportunitats de finançament de projectes de recerca a nivell nacional i autonòmic.

Revisió de webs d’entitats finançadores, BOE / DOGC i altres butlletins oficials. Elaboració de resums per a difusió interna.

Gestió administrativa de sol·licituds (compliment de requeriments, comprovació de pressupostos i dades institucionals). Suport en l’elaboració d’esmenes i al·legacions, i gestió de les mateixes.

Interlocució amb finançadors i investigadors principals. Entrada, manteniment i seguiment de projectes al programa de gestió de l’entitat.

Arxiu físic i digital.

Nivell Formatiu

LLICENCIATURA O ENGINYERIA

Nivell del títolTema del títolNom del títol LLICENCIATURA O ENGINYERIAADMINISTRACIÓ I DIRECCIÓ D'EMPRESES; CIÈNCIES EMPRESARIALSLlicenciatura, Enginyeria o Grau amb Màster.

Nivell

No s'han trobat resultats

IdiomesParlatEscrit

ESPANYOLSUPERIORSUPERIOR ANGLÈSMITJÀMITJÀ CATALÀSUPERIORSUPERIOR

Permisos de Conduir

No s'han trobat resultats

Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

Detall de l'experiència requerida

oConeixements d’informàtica : imprescindible tenir nivell d’usuari del paquet Office (Excel, Access, Outlook...), ús d’internet i d’altres programes (Adobe professional o similars).

Es valorarà especialment experiència en SAP. oExperiència prèvia en tasques de gestió administrativa, preferiblement en entorns de Gestió de la Recerca.

oEs valorarà especialment tenir coneixements sobre els programes estatals d’R+D+I (MINECO i ISCIII) i autonòmiques (Generalitat de Catalunya), així com d’altres convocatòries de recerca d’especial rellevància en el sector salut / biomedicina.

oExperiència en la introducció de dades en aplicacions informàtiques, idealment en portals de convocatòries d’ajudes. oCapacitat tant per treballar de forma autònoma com en equip.

Habilitats comunicatives. oCaràcter proactiu, dinàmic, organitzat, resolutiu i amb facilitat d’aprenentatge.oFacilitat per adaptar-se a situacions canviants i a treballar en terminis ajustats (deadlines).

LABORAL TEMPORAL

Durada del contracte(mesos)

2200

Detall d'altres beneficis

Contracte laboral temporal a jornada completa. Condicions econòmiques a valorar en funció de l’experiència del candidat / a.

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación