Tècnic/a de selecció i formació
ASPROSEAT
HOSPITALET DE LLOBREGAT, L', ES
hace 16 horas
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Asproseat Grup cerca un / a tècnic / a de selecció i formació per donar suport en la direcció de l'àrea en el disseny i execució de les polítiques de persones, enfocant-se en la selecció, formació i desenvolupament del talent.

Cerquem un / a professional amb formació universitària superior, experiència com a tècnic / a de selecció / formació e interès per formar part d'un projecte social.

S'ofereix una contractació estable, un horari de 8 a 17h (1h per dinar) e incorporació el 2 de desembre de 2019.

Subcategoria

Selecció de personal

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

 • Planificació i execució de les accions d'atracció i retenció de persones per incorporar-se, romandre en el projecte i participar del seu desenvolupament.
 • Definició de perfils professionals.·Revisió i / o realització de les descripcions dels llocs de treball (DPT) de la companya.
 • Publicació de ofertes en els diferents canals de reclutament existents.·Manteniment i millora dels procés d'acollida i desvinculació de l'organització.
 • Implementació d'un sistema d'avaluació de l'acompliment, en termes d'objectius i competències.·Formació : seguiment i control del pla anual de formació dels treballadors.
 • Tenir cura del clima de treball, que incentivi el compromís, l'aportació d'idees i la participació, així com que faciliti el desenvolupament personal i professional de les persones que integren l'organització.
 • Desenvolupament de programes i accions que fomenten la cultura corporativa i el sentit de pertinença a l'organització.
 • Municipi

  HOSPITALET DE LLOBREGAT, L'

  Nivell Formatiu

  LLICENCIATURA O ENGINYERIA

  Nivell del títolTema del títolNom del títol LLICENCIATURA O ENGINYERIAPSICOLOGIA

  Competències

  Nivell ComunicacióALT IniciativaALT Planificació i organitzacióALT

  IdiomesParlatEscrit

  ESPANYOLSUPERIORSUPERIOR CATALÀSUPERIORSUPERIOR

  Permisos de Conduir

  No s'han trobat resultats

  Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

  Detall de l'experiència requerida

  Formació universitària superior, preferiblement en Psicologia.Valorable formació complementària (màster, post-grau) especialitzada en l’àmbit de la gestió i direcció de persones.

  Experiència prèvia en la gestió de processos de selecció i gestió de formació interna.Preferentment persones amb certificat de discapacitat física o sensorial i que pugui desenvolupar les tasques referides.

  Idiomes : Català i Castellà.

  LABORAL INDEFINIT

  Durada del contracte(mesos)

  1692

  Detall d'altres beneficis

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación