EDUCADOR/A SOCIAL
residencia mirador del segrià
ROSSELLO, LLEIDA
hace 1 día
source : Feina Activa Servei Públic d'Ocupació de Catalunya
 • Dissenyar, executar i avaluar el Programa anual d'activitats socioculturals i educatives d'acord amb els objectius generals del centre.
 • Vetllar per la interrelació de les persones assistides entre elles i l'entorn i respectar els costums relacionals i la diversitat cultural de les persones ateses.
 • Implicar les famílies i les persones de referència (amics, veïns, etc.) en la dinàmica del centre mitjançant el programa sociocultural i educatiu.
 • Definir, crear i adaptar, conjuntament amb el / la terapeuta ocupacional, les activitats i el material necessari per a dur a terme el programa socioeducatiu del centre, per col·laborar en el manteniment de les capacitats de la persona.
 • Participar amb l'equip en l'elaboració del Pla individual d'atenció interdisciplinària (PIAI), fixar de forma consensuada amb la persona atesa o persona de referència els objectius a assolir i vetllar per adequar-lo als interessos, les capacitats i les habilitatsde cada persona, i respectar-ne la idiosincràsia, l'autonomia, la dignitat i el dret a la intimitat.
 • Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación