KEY ACCOUNT MANAGER GGSS EUROPA
Infofeina
Província Girona
hace 1 día

Funcions i requisits de la vacant

Funcions :

Funcions i responsabilitats : Prospecció, gestió i manteniment de les grans comptes de distribució moderna (DIY, garden-bricolatge).

Desenvolupar les estratègies comercials a curt, mitjà i llarg termini conjuntament amb l'AM de Canal Retail i Direcció Comercial.

Establir les polítiques de vendes per als clients per productes : preus, terminis, condicions, garanties, serveis afegits, etc.

conjuntament amb l'AM Canal Retail. Anàlisi i coneixement continuo dels diferents mercats per poder respondre amb coneixement als requeriments dels clients i aportar solucions per aconseguir els seus objectius.

Participar en l'elaboració del pressupost i controlar el seu compliment, corregint desviacions. Elaborar pressupost de vendes per país i client, i estratègies per aconseguir-los segons les particularitats esmentades.

Conèixer els clients actuals i clients potencials i fer seguiment dels seus calendaris d'acció per aprofitar totes les oportunitats.

Negociar els contractes generals de compra anuals amb cada cadena sota la supervisió de la Direcció Comercial. Compilar informació dels diferents departaments per poder donar resposta a les necessitats / peticions / consultes dels clients.

Ser el vincle entre el client i els diferents departaments de l'empresa. Preparar ofertes adaptades a les necessitats i particularitats dels clients.

Assistència a fires internacionals, etc.

Nivell d'estudis acabats :

Grau amb titulació de Grau en Administració i Direcció d'Empreses (valorable)

Idiomes :

AnglèsAvançat (imprescindible)

FrancèsAvançat (imprescindible)

CastellàAvançat (imprescindible)

CatalàAvançat (valorable)

Temps d'experiència :

Experiència :

KAM, Area Manager, Comercial Exportació en productes al canal distribució moderna. (imprescindible)

Carnets de conduir : Altres requisits :

Altres requisits : Office

ERP-CRM

Condicions que ofereix l'empresa

Perspectiva de la feina :

Estable

Disponibilitat d'incorporació :

Sou :

el salari és negociable)

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación