Girbau: Recepcionista
GIRBAU, S.A.
Vic, España
hace 11 días
source : Emprego

A determinar Sou Tipus de contracte Durada contrate Descripció En dependència de l’Àrea de Recursos Humans, assumirà les funcions i responsabilitats principals de Recepció : Atendre les visites i posar-

se en contacte amb la persona de l’empresa que es requereix.Control de persones que entren a les instal-lacions.Atenció de trucades telefòniques.

Atenció del servei de missatgeria.Altres tasques administratives vàries. Pensem en uina persona proactiva, discreta, amb habilitats comunicatives i orientació al client extern i intern.

Data publicació 08 / 02 / 2019 - Requisits TitulacióCFGS d’Administració o equivalent Es valorarà - RequerimentsExperiència demostrable en lloc de treball similar.

ImprescindibleIdiomes : nivell mig d anglès i francès. Coneixements de SAP. Imprescindible coneixements d’ofimàtica avançada. Altres requisits - -

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación