Comercial - Per a productes d'alimentació (alta qualitat)
Emergent Catalunya ETT
Província Girona
hace 16 días

Funcions i requisits de la vacant

Funcions :

Necessitem incorporar al nostre actual equip de professionals una persona perquè s'encarregui de les funcions comercials.

La seva tasca principal serà la realització de contactes i visites de seguiment a clients, els quals bàsicament són del sector de la restauració, i també carnisseries.

Els nostres productes són carnis, de consum habitual, però d'una especial qualitat. Això és el que ens diferencia, i el que els clients valoren especialment de la nostra gamma.

Es tracta d'un lloc de treball en què la persona treballarà reportant directament la seva activitat a la direcció general de l'empresa.

Per dura a terme les seves funcions, no caldrà que aquesta persona es desplaci diàriament fins l'empresa, sinó que hi haurà sistemes de reporting i control de les tasques i rutes realitzades.

La zona de treball serà Girona i comarques.

Idiomes :

CastellàAvançat (imprescindible)

CatalàAvançat (imprescindible)

Temps d'experiència : 1 any

Experiència :

No exigim una experiència concreta prèvia, ni tampoc una formació específica, però sí que tindrem especialment en compte les candidatures de persones que hagin treballat en departaments comercials i que, per tant, puguin aportar des d'un bon principi un alt grau d'autonomia, capacitat d'organització, coneixement dels sistemes de treball, etc.

No requerim que la persona vingui de cap sector concret.

Carnets de conduir : Altres requisits :

Altres requisits :

Busquem una persona que tingui un clar esperit comercial, que sigui constant i metòdica a la feina, i que mostri una especial motivació cap al projecte que oferim.

Necessitem un / a professional que pugui aportar total implicació i estabilitat. Valorarem que demostri una gran capacitat de tracte amb el client, dots de negociació, empatia, capacitat de treball i d'organització.

Condicions que ofereix l'empresa

Jornada : Jornada Completa

Horari : De dilluns a divendres

Durada del contracte inicial : Estabilitat

Perspectiva de la feina : Estable

Estable

Disponibilitat d'incorporació :

Sou :

Oferim un salari fix (negociable) + variable

Altres dades : Oferim :

Oferim :

 • Feina amb totals perspectives d'estabilitat
 • Vehicle d'empresa
 • Dietes pagades tant a Girona com a la rodalia
 • Incorporació a una empresa amb un sòlid projecte i en creixement
 • Inscribirse
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", usted acepta que neuvoo recolecta y procesa su dirección de correo electrónico y las palabras clave utilizadas. Esta información será utilizada para suscribirlo a nuestras alertas de correo, de conformidad con lo establecido en nuestra Política de privacidad . Usted podrá darse de baja o retirar su autorización en cualquier momento con tan solo seguir estos pasos .
  Continuar
  Formulario de postulación