Establiment emblemàtic de l'Alt Empordà cerca ampliar el seu equip de cuina amb un cuiner / a polivalent amb projecció per donar suport a les diferents partides i a producció
Si t'agrada la cuina mediterrània elaborada, tens experiència com a cuiner / a i estàs buscant un projecte sòlid i estable, et volem conèixer!
FUNCIONS :
Desenvolupar les teves competències com a cuiner / a polivalent en una cuina elaborada, creativa amb unes instal·lacions de primer ordre.
Formar part d'un equip dinàmic de 8 persones.
Treballar amb màtèria prima de 1a qualitat.
Verificar, controlar i emmagatzemar les compres de gènere de la teva partida.
Encarregar-se de cuinar i presentar els plats de les diferents partides, especialment, de freds i producció.
Treballar amb plats a la carta, menú i producció.
CONDICIONS :
Incorporació : Immediata
Salari : 22.000 - 23.000€ brut / any
Horaris : Torn rotatiu de 8h de matins i tardes (excepte setmanes puntuals per càrrega d'activitat, torn partit 11-16 / 20-23h)
Festius : 2 dies seguits entre setmana (amb 1 cap de setmana al mes)
Contracte : Fix discontinu 11 mesos, directe amb l'establiment
Bon ambient laboral i formació contínua
REQUISITS :
Experiència : 2 anys com a cuiner / a
Molt valorable experiència prèvia en cuines d'hotel
Formació : ESO / ECB
Valorable CFGM cuina
Idiomes : Català i castellà
Carnet B i vehicle propi en cas de residir fora de Navata.
PERFIL
Cerquem una persona amb iniciativa, responsable, pulcra, puntual, flexible, amb actitud, capacitat de treball en equip , amb ganes de crèixer i superar-se
IMPORTANT
Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat . En cas contrari, la candidatura serà descartada.