Ofertes de treballRESPONSABLE DE RRHH
JobLeads GmbH
Girona, Cataluña, España
hace 1 día

Servei especialista i d'alta qualitat en cerca, avaluació i selecció de professionals, RESPONSABLE DE RRHH La persona seleccionada s'encarregarà de la gestió global del departament.

Les seves principals funcions seran : Supervisió del procés de nòmina, contractació, altes i baixes, Elaboració de plans d'ampliació i / o reforç puntual de la plantilla segons nivell d'activitat productiva, Seguiment i anàlisi de les avaluacions de personal, Preparació i coordinació dels plans de formació, Controls dels índex de rotació, absentisme, accidents i altres, Actualització i manteniment de les principals polítiques de RRHH establertes a l'empresa.

S'ofereix projecte professional estable a empresa sòlida. Interessant paquet retributiu.El perfil correspon a una persona amb formació superior i experiència mínima de 4 anys demostrable com a perfil generalista de RRHH a empresa industrial.

Imprescindible bones competències TIC. Es valorarà positivament l'experiència amb Sistemes de Gestió Integral.* Tipus de jornada : Completa

 • Tipus de feina : INDEFINIDOS
 • Salari : A convenir
 • Inscribirse
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación