ADMINISTRATIU/VA- COMPTABILITAT (SECTOR AUTOMOCIÓ)
Marlex
Manresa, Barcelona
hace 6 días

Marlex Human Capital

Marlex Recruiting és la divisió especialitzada en selecció de professionals i executius de la firma Marlex Human Capital.

Treballem ben a prop del nostre client i del candidat des de les més de 50 oficines repartides per tot territori de Catalunya.

Comptem amb més de 20 anys d'experiència en el sector i 200 professionals amb la millor preparació i formació per exel·lir en la qualitat del servei i en un tracte personal molt diferenciat.

Descripció de l'oferta

La persona seleccionada s’encarregarà de les tasques d’administració del local, com ara atenció telefònica, tant a clients com a proveïdors, recepció de vehicles, gestió del renting, i fer albarans i factures.

Per altra banda, haurà de realitzar tasques de comptabilitat bàsiques. Així mateix, es demana una persona polivalent, ja que en ocasions se li pot demanar que porti un dels cotxes al taller o a passar la ITV, o que sol·liciti peces específiques a un proveidor.

 • El candidat / a escollit / da s’incorporarà a una empresa automobilística, molt important en el sector i en continua expansió;
 • on podrà optar a un lloc de treball estable i amb projecció de futur. S’ofereix horari de 9 a 13 i de 15 a 19 de dilluns a divendres.

  Requisits

  El perfil correspon a un / a professional que aporti formació professional en grau mitjà i / o superior. Serà imprescindible comptar amb experiència prèvia de 4 anys en funcions similars i carnet de cotxe vigent.

  És necessari que el / la candidat / a sigui usuari habitual d’eines i aplicacions informàtiques. Pensem en una persona amb grans habilitats organitzatives i de planificació així com resolutiva per enfrontar-se als problemes i entrebancs que puguin sorgir.

  Tanmateix haurà de tenir actitud polivalent i predisposada per treballar en equip.

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación