MECÀNIC/A VEHICLES INDUSTRIALS
Marlex
Lleida, Lleida
hace 1 día

Descripción de la oferta

En dependència del Responsable del Taller, tindrà la funció principal de substituir, reparar i ajustar qualsevol peça o mecanisme i comprovar i realitzar l'adaptació general per obtenir el bon funcionament del vehicle.

Entre les seves funcions, estaran manteniment rutinari, desmuntatge de parts del vehicle, comprovació, neteja de peces i tornar-les a muntar, comprovació i canvi d'oli, ajustament de frens i direcció, entre altres.

El / la candidat / a escollit / da s'incorporarà a una empresa líder en el sector de vehicles industrials amb sucursal a Lleida, on tindrà l'oportunitat de desenvolupar-se tant a nivell professional com personal.

Requisitos

El perfil correspon a un / a professional amb formació mínima en Electromecànica de vehicles i coneixements en mecànica d'automoció que pugui aportar una experiència mínima de 2 anys en tasques similars en vehicles industrials, tals com camions, remolcs, furgonetes, entre altres.

És imprescindible disposar del Carnet de tipus B. Pensem en una persona amb bona capacitat per treballar en equip, responsable, proactiva i dinàmica.

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación