ElectromecÀnic/a
Synergie
Barcelona, Barcelona, España
hace 6 días
source : Trabajos.com

FuncionesRealització del manteniment correctiu i preventiu així com de les instal·lacions de serveis. Reparació de bombes i valvuleria.

Execució de petites modificacions de canonades mitjançant soldadura TIG. Control diari torres de refrigeració i condensadors evaporatius.

Control i operació de la depuradora, calderes de vapor, oli t??rmic i compressors d'aire. Conductiu de las instal·lacions de serveisSe ofreceLloc de treball estable en important empresa de la zona del BagesRequisitos mínimos : Electromecànic / a amb experi?

 • ncia dins del departament de manteniment (3 anys). Preferible formació Professional mecànica o el??ctrica.Soldador TIG per petites instal·lacions de canonades d'inoxidable.
 • Coneixements PLCOperador de caldera / Formació en legionel·la ( no imprescindible)Disponibilitat de treballar dissabtes o diumenges per feines de manteniment.

  Disponibilitat horària perqu?? la fabrica treballa per torn.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación