Dinamitzador/a comunitària espai jove
Fundació Pere Tarrés
Barcelona, Barcelona, Spain
hace 5 días
source : Iberempleos

La Fundació Pere Tarrés cerca a un / a dinamitzador / a juvenil per l'espai jove de Sagrera, Navas i Congrés Indians per cobrir una reducció de jornada.

Les funcions principals : - Dissenyar i elaborar programes i projectes de dinamització juvenil amb aire comunitari - Treballar en xarxa amb altres agents del territor - Dinamitza activitats i realizar intervenció amb joves d'entre 12 i 29 anys - Atendre les necessitats dels usuaris.

L'horari laboral és al mes de setembre 7,5h / setmanals en una franja horaria de 16 a 21 i .Ha de tenir flexibilitat per activitats puntuals de cap de setmana i / o horari nocturn.

Es cerca a una persona amb experiència en dinamització juvenil, experiència treballant en xarxa i formació relacionada amb l'àmbit de l'educació i / o social.

Es pot complemetar hores realitzant serveis de menjador a Barcelona

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación