Monitor(a) de Transport Escolar Per Fer Substitucio
GRUP ORGANIGRAMA
Girona, España
hace 7 días
source : Emprego
 • Emergent Catalunya ETT : treball temporal. Autorització administrativa núm. 69 / 0015 / 96. Acompanyar i vigilar els escolars que vagin amb el transport escolar i / o adaptat.
 • Categoria Educació, formació i investigació Subcategoria Ensenyament Experiència No cal experiència Nombre de llocs ofertats 1 -

  Ubicació Província GIRONA Municipi GIRONA Codi Postal 17001 - Requisits Es valorarà molt positivament, l experiència anterior com a monitor / a de transport escolar i / o com a monitor / a de lleure o de menjador, però no és imprescindible.

  Idiomes : Castellà Domini (imprescindible) Català Domini (imprescindible) Estem buscant a persones a les que els agradi el tracte amb gent, responsables i amb bona motivació.

  Cal tenir residència a la zona de l'Alt Empordà. Busquem persones que tinguin disponibilitat en dies puntuals. Carnets de conduir : B Sovint, la necessitat de substituir a un / a monitor / a titular, es dóna amb poc temps de preavís, per això necessitem trobar persones que no tinguin problemes a l'hora d'incorporar-

  se a la feina, qualsevol dia de la setmana i en qualsevol horari. Poden ser substitucions de més durada o menys, depenent del motiu pel què es substitueix al / la monitor / a titular.

  CAL QUE CONTESTEU LES PREGUNTES QUE US FEM A CONTINUACIÓ. GRÀCIES. - Contracte Relació Laboral LABORAL TEMPORAL Durada del contracte Jornada PARCIAL Horari Dependrà de les substitucions que calgui fer Salari des de 0 Salari fins a 0 -

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación