Monitors / Es Suplències Palma de Mallorca
Fundació Pere Tarrés
Palma de Mallorca, España
hace 14 días
source : Emprego

Des de la Fundació Pere Tarrés cerquem monitors / es de lleure per la borsa de suplències de diferents centres socioeducatius situats a Palma de Mallorca, amb infants de 6 a 15 anys.

Per tal de participar en el procés de selecció, serà imprescindible presentar el títol de monitor / a de lleure educatiu.

La jornada laboral serà de 10h setmanals, distribuides de dilluns a divendres dins de la franja horària de 16h a 20 : 15h, en funció del centre.

FUNCIONS : Actuar com a figura educativa dels infants. Establir i dur a terme la programació diària. Desenvolupar les funcions d'acord amb el referents de serveis socials.

Realitzar un seguiment individual i grupal dels infants i joves. Mantenir la comunicaió amb l'entorn familiar dels infants.

Participar en les avaluacioins, seguiments mensuals, trimestrals i memoria. Cerquem persones amb títol de monitor / a de lleure, experiència amb infància en risc d'exclusió social i disponibilitat de treballar per les tardes.

Títol de monitor / a de lleure (imprescindible) Valorable formació en l'àmbit social Experiència mínima d'1 any amn infants i / o adolescents en risc d'exclusió social Disponibilitat de tardes Disposar del certificat negatiu de delictes sexuals

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación