Fuster/a Oficial de 1ª
Mas carandell
Riudoms, España
hace 7 horas
source : Jobnos

Característiques de l'oferta

Estat de l'oferta : En tràmitNombre de places : 3Jornada laboral : Jornada completa : completaHorari : De 8 a 13 i de 15 a 18Lloc de treball : RiudomsTipus de contracte : Indefinit a Temps completSou orientatiu : 19000€ bruts anualsResum : Fuster / a Oficial de 1ªFuncions a realitzar :

Operari de fusteria per muntar portes, parquets, tarimes, pèrgoles, cabines sanitàries, etc. en instal.lacions per tot Catalunya i també fer treballs complementaris de taller

Observacions :

Persona responsable amb implicació en el treball i capacitat per treballar en equip, de forma coordinada. Autonomia de treball i responsable amb el manteniment de la maquinària.

Disponibilitat de viatjar per Catalunya. Valorable coneixements d'interpretació de plànols i confecció de pressupostos.

Requisits

Experiència : 4 anysIdiomes : Castellà (Mitjà), Català (Mitjà)Formació reglada : Cicle formatiu de grau mitjà. FP 1r grau (tècnic / a auxiliar).

Mòduls professionals II.Altra formació : Curs de 20 h de Prevenció de Riscos Laborals en fusteriaPermís de conduir : BVehicleCotxeOcupacionsFuster / a

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación