Tecnic En Gestio Laboral
TARINAS
Barcelona, España
hace 5 días
source : Emprego
 • SERVEIS JURÍDICS Executar tasques de gestió de nòmines i cotització a la Seguretat Social i altres pròpies de la gestió administrativa laboral d'una empresa : altes, baixes, IT's, contractes de treball, finiquits, etc.
 • També inclou tasques d'assessorament al client en matèria de contractació i cotització. Categoria Recursos humans Subcategoria Gestió de RRHH Experiència més de 2 anys Nombre de llocs ofertats 1 -

  Ubicació Província BARCELONA Municipi BARCELONA Codi Postal 08001 - Requisits Cal tenir experiència superior a dos anys en altres empreses del sector de gestió de nòmines, o bé haver treballat en l'àrea de RR.

  HH. interna d'una empresa gestionant nòmines i cotitzacions. Es valorarà especialment els coneixements en la utilització del software A3 Nòmines.

  imprescindible) Estudis : Diplomatura amb titulació de Rel. Laborals / Graduat Social (imprescindible) Idiomes : Anglès Avançat (valorable) Castellà Avançat (imprescindible) Català Avançat (imprescindible) Disposar de residència habitual a la comarca del Maresme.

  Tenir bones habilitats en relacions personals, amb els companys i clients. El lloc de treball es situarà els primers mesos de prova i training a Calella, i després serà de forma estable a Mataró.

  Carnets de conduir : B El lloc de treball s'ubicarà inicialment a Calella, i passat el temps de training i prova, serà a Mataró.

 • Contracte Relació Laboral LABORAL INDEFINIT Durada del contracte Indefinit Jornada COMPLETA Horari 9 a 13 : 30 i de 15 : 30 a 19 : 00 Salari des de 18900 Salari fins a 24500 -
 • Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación