TÈCNIC/A LAMPISTA
Marlex
Valls, Tarragona
hace 4 horas

Marlex Human Capital

Marlex Recruiting és la divisió especialitzada en selecció de professionals i executius de la firma Marlex Human Capital.

Treballem ben a prop del nostre client i del candidat des de les més de 50 oficines repartides per tot territori de Catalunya.

Comptem amb més de 20 anys d'experiència en el sector i 200 professionals amb la millor preparació i formació per excel·lir en la qualitat del servei i en un tracte personal molt diferenciat.

Descripción de la oferta

En dependència directa del gerent de l’empresa la persona seleccionada s’encarregarà de dur a terme les tasques de manteniment, reparació i instal·lacions d’equips elèctrics i electrònics tant a nivell d’empresa com per particulars.

El / la candidat / a escollit / da s'incorporarà a una important empresa, líder al seu sector que opera a tota la província de Tarragona, amb seu a la comarca de l’Alt Camp.

Es una gran oportunitat per obtenir un lloc de treball estable i amb projecció de futur on podrà formar-se i especialitzar-se en diverses àrees com fontaneria, electricitat i climatització entre d’altres.

Requisitos

El perfil correspon a un / a professional que aporti com a mínim formació professional en grau mitjà d’electricitat, electrònica o similar.

Per una altra banda, es valoraran les candidatures amb experiència prèvia en un lloc de treball similar tot i que no es imprescindible.

Pensem en una persona responsable i amb suficient autonomia per desenvolupar les tasques individualment així com que tingui una forta orientació al client i grans habilitats comunicatives.

Tanmateix haurà de ser una persona organitzada i efectiva per tal de solucionar les incidències el més aviat possible i aconseguir la satisfacció del client.

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación