GRAU BIOLOGIA/BIOTECNOLOGIA - ADJUNT/A COORDINADOR
axxon
AMER, ES
hace 3 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

AXXON Tech selecciona un / a Graduat / da en Biologia / Biotecnologia per a important indústria farmacèutica ubicada a la zona de la Selva.

La seva missió serà supervisar i coordinar els processos productius de la planta i zones de fabricació estèrils, motivant i formant a l'equip, i assegurant el cumpliment de les nomes i procediments establerts.

FUNCIONS : - Supervisar, coordinar i motivar a l'equip de fabricació (tècnics i operaris), fomentant el treball en equip.

 • Col.laborar en la planificació de la producció de la unitat. - Recopilar informació, analitzar els processos i mètodes d etreball per poder aportar millores que permetin minimitzar defectes de fabricació.
 • Participar en els processos de formació del personal. - Col.laborar en el cumpliment de les validacions, calibracions i qualificacions.
 • Garantir el cumpliment de les Normes de Correcta Fabricació (NCF) i el seguiment dels procediments establerts. - Redacció de PNT's, IP's, Rc's, guies de fabricació, etc.
 • i vetllar per la seva actualització i vigència. - Revisió de la documentació dels lots produits. - Vetllar pel manteniment, neteja i higiene de la unitat, instal.

  lacions i equips. - Participar en el desenvolupament i fabricació de lots pilot. - Participar en tots els projectes, aportant idees i participant en la presa de decisions.

 • Aplicar accions correctores per tal de corregir desviacions i / o no conformitats detectades durant la fabricació o auditories.
 • Vetllar per la seguretat i la salut del personal de la unitat.
 • Categoria

  Qualitat producció R + D

  Subcategoria

  Operadors de processos de producció

  Nombre de llocs ofertats

  COMPLETA

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación