BACK OFFICCE DEP. POSTVENDA RECANVIS (ADM-1587)
psique
LLEIDA, Spain
hace 17 horas
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Important organització de tipus industrial, fabricant de maquinària, ubicació rodalies de LLEIDA, cerca : Back Officce .

Dep Postvenda recanvisFuncions : Atenció telefònica a proveïdors i clients, gestionar les comendes segons les necessitats dels clients, confecció dels pressupostos i realitzar el seguiment fins al tancament del servei.

Haurà d’atendre clients / proveïdors interns i externs, d’àmbit internacional.

Categoria

Administració d'empreses

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

Funcions : Atenció telefònica a proveïdors i clients, gestionar les comendes segons les necessitats dels clients, confecció dels pressupostos i realitzar el seguiment fins al tancament del servei.

Haurà d’atendre clients / proveïdors interns i externs, d’àmbit internacional. Experiència en tasques de gestió; aprovisionament, recanvis, postvenda, pressupostos, gestió de serveis i el seu seguiment, etc.

 • Preferentment formació mínima a partir de CFG-S. Imprescindible domini eines ofimàtiques, ERP de gestió comercial, seguiment, compres, pressupostos, etc.
 • Imprescindible domini ANGLÈS, alt. Es valora coneixement altres llengües : francès, italià, etc.- Orientació al client i a treballar amb eficàcia, de forma organitzada.
 • Capaç de treballar amb altres i amb equip.- Disponibilitat per treballar de forma immediata.InformaciónTitulación / es : CFGS ADMINISTRATIVA (Imprescindible)Experiencia requerida : A partir de 36 mesesSe ofreceContrato : LaboralJorndada laboral : Jornada completaOtros : - Incorporació en una organització seria i amb perspectives de futur que ofereix un lloc de treball estable, remuneració d’acord amb les funcions.

  Millorable al assumir la feina i consolidar-se en el lloc de treball.- Condicions i contractació amb el client final. Discreció durant la selecció de personal.

 • Jornada de treball de dilluns a divendres
 • Nivell Formatiu

  TÍTOL FP DE GRAU SUPERIOR

  Nivell del títol Tema del títol Nom del títol

  No s'han trobat resultats

  Competències

  Nivell No s'han trobat resultats

  Idiomes Parlat Escrit

  No s'han trobat resultats

  Permisos de Conduir

  No s'han trobat resultats

  Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

  Detall de l'experiència requerida

  Experiència en tasques de gestió; aprovisionament, recanvis, postvenda, pressupostos, gestió de serveis i el seu seguiment, etc.

  LABORAL INDEFINIT

  Durada del contracte(mesos)

  Salari fins a

  Detall d'altres beneficis

  Incorporació en una organització seria i amb perspectives de futur que ofereix un lloc de treball estable, remuneració d’acord amb les funcions.

  Millorable al assumir la feina i consolidar-se en el lloc de treball.- Condicions i contractació amb el client final. Discreció durant la selecció de personal.

 • Jornada de treball de dilluns a divendres
 • Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación