Infermer/a
ACUDAM
MOLLERUSSA, Spain
hace 1 día
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Infermer / a pel Serveis d'Habitatge de l'ACUDAM.

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

Control constants i factors de risc dels usuaris.Fer una avaluació continuada de les necessitats bàsiques de les persones ateses.

Detecció de possibles malalties i derivació al metge de família corresponent.Contacte amb els metges de família davant de les urgències mèdiques i les actuacions generals en un problema de salut puntual.

Seguiment i assessorament de problemes relacionats amb la salut que presenten els usuaris.Planificar, coordinar, fer el seguiment i l’avaluació de les tasques assistencials del personal d’atenció directa en tot allò que pugui conduir a una millora de la qualitat per tal de garantir la correcta satisfacció de les necessitats de la persona.

Control de les visites mèdiques amb els especialistes i contacte amb la família i / o usuari per fer-ne un seguiment.Control del compliment dels calendaris de vacunes establerts pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i administració de les vacunes que pertoquen en cada situació.

Renovació i actualització de la medicació a les receptes electròniques.Preparar, distribuir, administrar i fer el seguiment de la medicació i dels tractaments prescrits pel professional mèdic.

Supervisió dels menús que se serveixin i del seu ajustament a les pautes d’alimentació contingudes a l’expedient assistencial.

Actualització de les dades que consten en el document de control assistencial de cada resident.Elaboració dels protocols necessaris per una correcta atenció dels usuaris i de la seva aplicació.

Educació sanitària a usuaris i / o famílies per promoure estils de vida adequats i facilitar canvis d’actituds i aptituds per una correcta prevenció de diferents problemes de salut.

Accés dels usuaris als recursos sanitaris públics.Control d’unes condicions higièniques adequades de l’establiment, dels usuaris i del personal.

Nivell Formatiu

Nivell del títolTema del títolNom del títol DIPLOMATURA O ENGINYERIA TÈCNICAINFERMERIA TÍTOL DE GRAUINFERMERIA

Competències

Nivell Caràcter afable.ALT Habilitats comunicatives escrites i verbals.ALT

IdiomesParlatEscrit

ESPANYOLMITJÀMITJÀ CATALÀMITJÀMITJÀ

Permisos de Conduir

B+E-AUTOMÒBIL CLASSE B, AMB REMOLC < 3.500 KG

Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

Detall de l'experiència requerida

Es valorarà experiència en el sector.

LABORAL TEMPORAL

Durada del contracte(mesos)

Salari fins a

Detall d'altres beneficis

Salari segons conveni

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación