Comercial d'assegurances
Nom d'empresa no visible
GIRONA, ES
hace 4 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Consultoria en RRHH

El nostre client, assessoria d'empreses de reconegut PRESTIGI al su sector amb su a Girona capital, precisa incorporar, paper su departament d'assegurances :

GESTOR DE COMPTES - CORREDORIA ASSEGURANCES

Reportant a la dirección de l'àrea, és responsabilitzarà de mantenir i augmentar la cartera de clients (empreses i autònoms) del departament, mitjançant visites als clients de l'assessoria, realitzant la fidelització dels clients en cartera, actualitzant i adequant a els productes ja contractats pel client i realitzant prospecció de nous clients.

A més, presentarà suport a director del departament en cotitzacions, gestió de sinistres, auditories de RISC i estudis d'estalvi per oferir a cada empresa i / o propietari la solució més adequada a les seves necessitats.

La tipologia de productes a comercialitzar i gestionar són :

 • Assegurances de Responsabilitat Civil
 • Plans d'Estalvi
 • Pòlisses de cobertura mèdica i assegurances d'Incapacitat laboral temporal
 • Assegurança de multirisc empresarial
 • 2 anys

  Nombre de llocs ofertats

  Requisits

  Imprescindible experiència mínima de 2 anys en el sector d'assegurances o bancari, o Assessorament legal i fiscal a l'àmbit patrimonial o corporatiu.

  Estudis :

  Llicenciat amb titulació de Administració i Direcció d'Empreses

  Diplomatura amb titulació de Ciències Empresarials

  Idiomes :

  Castellà Avançat (valorable)

  Català Avançat (valorable)

  Busquem un / a professional jove, Proactiu, Organitzat i ambiciós, amb clars dots comercials i habilitats relacionals. Preferentment amb formació universitària (diplomatura o Llicenciatura) en Ciències Empresarials, Economia o ADE.

  Salari fins a

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación