TÉCNICO ATENCIÓN A USUARIOS TELEVENTA
Ibermática
Barcelona, España
hace 18 horas

Ibermática és TECNOLOGIA i CONEIXEMENT. Apostem per la satisfacció dels nostres clients, creixem amb ells i gaudim generant valor en els serveis TIC que oferim.

Creiem en les persones que fan possible el nostre projecte compartit, que aporten il·lusió i volen sumar-se a ell. Som més de 3.

000 persones compromeses en la creació de solucions tecnològiques en Finances, Administració Pública, Telco i Media, Indústria i Serveis.

I tu... Vols formar part del nostre projecte?Si tagrada treballar amb persones i el tracte amb clients, vols fer-ho en un ambient jove i dinàmic, i et motiva afrontar reptes, envians el teu currículum.

Si tens ganes daprendre i tinteressa desenvolupar les teves competències professionals, testem esperant. BUSQUEM professionals que es responsabilitzin de : - Gestió de trucades- Venda telefònica- Tasques administratives- Informació a clients- Gestió de sol·licituds- Persones interessades a aconseguir objectius- Orientades a resultats- Motivades per laprenentatge Requisitos mínimosNo es requereix experiència.

Ampli acolliment i formació des del primer dia per part de lequip. Imprescindible : Nivell alt de català. Lloc treball estable.

SALARI FIX + INCENTIUS. Hi ha un marc dincentius per vendes molt atractiu per als professionals. Horari : - 30 hores : de 15.

00 a 21.00. Oferim : - Plans dentrenament en competències (treball en equip, gestió del temps, comunicació, etc)- Aprenentatge continu : portal daprenentatge, pla de formació, aules virtuals certificacions, etc.

  • Itineraris de formació en idiomes- Visió global de lorganització- Integració en un equip motivat, en un ambient de treball àgil i dinàmic- Dimensió social corporativa (comptem amb centre especial docupació)- I molt més...
  • Inscribirse
    Mi Correo Electrónico
    Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
    Continuar
    Formulario de postulación