Joves Beneficiaris de Garantia Juvenil Per Formar
Fundació Privada Gentis
Girona, España
hace 7 días
source : Emprego

Tens entre 18 i 29 anys, ets beneficiari / a de garantia juvenil i estàs interessat / da per formar part d'un programa de Formació i Inserció?

T'oferim : Formació Natura i Cultura de març a maig del 2019 : Introducció a la gestió d’espais naturals i culturals i a la seva divulgació (80h) Actuacions en el medi natural (55h) Captura en viu d’espècies depredadores (16h) Certificat fitosanitari (60h) Qualificat.

Atenció al client (19h) Opcional : títol de monitor o director de lleure Orientació laboral personalitzada i individualitzada per a la inserció laboral (fins desembre 2019) Dissenyar un itinerari personalitzat per incorporar el jove al mercat de treball o fer un retorn al sistema educatiu.

Sessions individuals i grupals per a conèixer i treballar les competències transversals Possibilitat de fer pràctiques en empreses del sector.

Visita en entorns productius del territori per conèixer el teixit empresarial. - REQUISITS : Joves de 18 a 29 anys beneficiaris de la Garantia Juvenil Joves amb titulació ESO o Grau Mig preferiblement (farem prova de nivell als que no tinguin formació) Joves amb o sense experiència laboral prèvia Joves interessats en formar-

se i en buscar feina PERFIL COMPETENCIAL : Interessat / da en la formació i en la millora de la seva situació laboral. Sensibilitat i Motivació envers l’àmbit de la natura i la cultura Capacitat de treballar a nivell individual i grupal.

Motivació per al treball exterior i els medis naturals -

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación