Educador/a d'educació especial-Barcelonès
GENERALITAT DE CATALUNYA
BARCELONA, Spain
hace 3 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Educador / a d'educació especial per substitucions de curta durada a centres educatius al Barcelonès. Els requisits per ocupar aquest lloc són : Titulació : Tècnic / a superior en integració social o equivalent, o diplomat / da en educació social o equivalent, o mestre / a en educació especial o equivalent.

Català : Certificat de nivell de suficiència de català (C) o equivalent.L’ocupació d’aquest lloc de treball requereix no haver estat condemnat / da per sentència ferma per algun delicte contra la llibertat i la indemnitat sexuals, així com per tràfic d’éssers humans, tal com disposa l’article 13.

5 de la Llei Orgànica 1 / 1996, de 15 de gener, de Protecció Jurídica del Menor, modificada per la Llei 26 / 2015, de 28 de juliol, de modificació del sistema de protecció a la infància i l’adolescència.

Categoria

Educació, formació i investigació

Subcategoria

Personal no docent de centres educatius

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

Les funcions d'aquest lloc de treball són : - Donar suport a l'alumnat amb necessitats educatives especials perquè pugui participar en les activitats que organitzi el centre docent, així com aplicar els programes de treball preparats pel tutor / a o especialistes i participar en l'elaboració i aplicació de tasques especifiques relacionades amb : autonomia personal, adquisició d'hàbits, d'higiene, habilitats socials, mobilitat desplaçaments, estimulació sensorial, habilitats de vida, transició a la vida adulta i preparació per al món del treball, escolaritat compartida centres ordinaris / centres d'educació especial.

 • Participar en el projecte educatiu del centre.- Conèixer els objectius i continguts dels programes per tal de poder adequar de la millor forma possible la seva tasca de col·laboració amb els / les mestres tutors / ores i especialistes.
 • Proporcionar als mestres-tutors i especialistes, elements d'informació sobre l'actuació de l'alumnat, per tal d'adaptar i millorar el seu procés d'aprenentatge.
 • Nivell Formatiu

  TÍTOL FP DE GRAU SUPERIOR

  Nivell del títolTema del títolNom del títol TÍTOL FP DE GRAU SUPERIORSERVEIS SOCIOCULTURALS I A LA COMUNITATTècnic / a superior en integració social o equivalent TÍTOL DE GRAUEDUCACIÓ SOCIALmestre / a en educació especial o equivalent DIPLOMATURA O ENGINYERIA TÈCNICAEDUCACIÓ SOCIALo diplomat / da en educació social o equivalent

  Nivell

  No s'han trobat resultats

  IdiomesParlatEscrit

  CATALÀC1 - DOMINI EFICAÇC1 - DOMINI EFICAÇ

  Permisos de Conduir

  No s'han trobat resultats

  Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

  Detall de l'experiència requerida

  LABORAL TEMPORAL

  Durada del contracte(mesos)

  Salari fins a

  Detall d'altres beneficis

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación