PROJECT MANAGER EDIFICACIÓ
Infofeina
Vilobí d'Onyar, Girona
hace 2 días

Funcions i requisits de la vacant

Funcions :

CERCLE GESPROMAT, empresa dedicada a la consultoria i gestió de projectes de construcció i rehabilitació de tot tipus d'immobles especialitzada en els serveis de Project Managment, Construction Managment i Facility Management per les àrees de Barcelona i Girona cerca per incorporar al seu equip PROJECT MANAGER EDIFICACIÓ

En dependència de la Direcció General la persona seleccionada s'encarregarà de la gestió integral dels projectes assignats : planificació i gestió dels projectes, control timming, costos i qualitat, administració de contractes i gestió i control de la seguretat.

També serà el / la responsable de l'assessorament i interlocució amb el client i en definitiva de garantir un rigorós control dels costos, qualitat i terminis del projecte assegurant la plena satisfacció del client.

S'ofereix feina estable en una consolidada empresa en continu procés de creixement on la persona seleccionada tindrà clares possibilitats de consolidar-se i créixer com a professional.

Retribució oberta i negociable segons experiència i valors aportats.

Nivell d'estudis acabats :

Enginyeria Tècnica amb titulació de Obres Públiques (valorable)

Arquitectura Tècnica amb titulació de Arquitectura Tècnica (imprescindible)

Idiomes :

AnglèsAvançat (valorable)

CastellàDomini (imprescindible)

CatalàDomini (imprescindible)

Temps d'experiència :

Experiència :

El perfil correspon a una persona amb formació a nivell d'Arquitectura Tècnica o Enginyeria essent valorable formació complementària en el món de la construcció.

Imprescindible mínim d'experiència de 2 a 3 anys en lloc de similars responsabilitats. Pensem en un / a professional amb bones habilitats relacionals i de gestió, habituat / da a l'ús de noves tecnologies, capaç de gestionar simultàniament diferents projectes de dimensions i complexitats diferents.

Busquem un / a professional amb iniciativa, involucrat i compromès amb la feina, amb clares habilitats per la negociació i amb ganes de seguir aprenent i desenvolupant-se com a professional.

Carnets de conduir :

Condicions que ofereix l'empresa

Jornada : Jornada Completa

Jornada Completa

Perspectiva de la feina :

Estable

Disponibilitat d'incorporació :

Sou :

el salari és negociable)

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación